At opnå noget i livet.

At opnå det man gerne vil. Komme frem, og ikke bare frem, men frem til det punkt som gør en lykkelig. Frem til det mål som giver en værdi. Det er hvad det hele i et eller andet omfang handler om. Du kan sidde her og kigge, hvis det dit mål, eller du kan rejse dig op (ikke nødvendigvis i bogstavelig forstand), og vandre imod et mål.

Vi mennesker behøver et mål. Vi er bygget til at opnå noget, det er derfor vi på mange måder er det andre dyr overlegende. Og når vi er heldige, så lære vi også af vores fejl.

Hvis du lige som mig har et mål, så er du heldig. Hvis du fra tid til anden opnår nogle af dine mål, så er det så tæt på lykkelig som du kan blive 🙂

Med denne blog vil have masser af små delmål. Ikke noget kæmpe jeg alligevel ikke har mulighed for at overholde, og derfor vil komme til at skuffe både dig og mig selv, nej men små delmål. Små delmål som jeg vil blive glad for at opnå.

Håber du kommer til at nyde din tur rundt på siden her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *