Kaktusdrivhus

Bliv på stien. Går du rundt i et kaktusdrivhus, så er du nødt til at blive på stien. Det nytter ikke noget at vade rundt imellem kaktusserne; det bliver i hvert fald ikke nogen rar oplevelse!

Et kaktusdrivhus kan være rigtig flot. Masser af de flotteste blomster, på de på mange måder sære planter, som kaktuser nu en gang er.

En kaktus er på mange måder et væskedepot med torne som forsvar. På den måde kan man sige at et kaktusdrivhus er et lager af livgivende væske. Livgivende væske, hvis det altså disse planer havde stået ude i ørkenen og du havde brug for en forfriskende tår af disse planters saft.

Men et kaktusdrivhus er jo langt fra ørkenen, når du træder ind i et kaktusdrivhus, så er det ren fornøjelse. Langt de færreste tænker på at alle disse torne er forsvar, og at kaktussernes form har en grund, nemlig at holde på væske til de dårlige tider, som der er så mange af i en ørken.

Et kaktusdrivhus kan som du kan høre give masser af inspiration….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *