Elite sportsmand

Jeg vil gerne være elite sportsmand. Men jeg har dog på fornemmelsen at jeg har langt endnu før jeg kan kan mig elite. Var i dag nede og træne for første gang efter ferien, og synes det var ret hårdt. Derfor følger jeg mig mere som det modsatte af elite sportsmand.

Det må dog være noget af det fedeste at være sportsmand på professionelt plan, for efter sport og sådanset også imens på mange måder, føler man livet og hvordan man har det på en helt anden måde. Så kan det godt være det er hårdt imens det står på, men ens krop og det hele føles bare så meget bedre efter en god gang sport.

Derfor vil jeg gerne op og træne meget mere, måske ikke helt lige så meget som en elite sportsmand, men noget der minder utrolig meget om det, ville også være super fedt.

Jeg må bare tage mig sammen, og få skruet op for træningen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *