Alt for mange meningsmålinger

Noget af det om er mest træls, det er altså meningsmålinger. Jeg synes det ødelægger meget omkring det demokrati vi har. Hvorfor er det meningensmålingerne som er det spændende, i stedet for selve snakken om hvad de forskellige politikere mener.

Hvorfor høre vi ikke noget om hvordan Lars Løkke Rasmussen vil forbedre den svage økonomiske politik han har ført f.eks. Det er da noget som journalisterne burde spørge lidt ind til, i stedet for at bruge tiden på hvem der lige fører i meningsmålingerne.

Jeg mener ikke det er meningsmålinger der skal bestemme hvem der vinder et valg, ved at de trods alt påvirker os alle sammen i et eller andet omfang.

Jeg mener ikke vi burde få andet end selve valgresultatet, og at meningsmålinger burde var forbudt i perioden fra at valget bliver udskrevet til at selve valget er holdt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *