Et liv i vandet

Jeg var på landet i weekenden, og nøj hvor var det vådt. Hele haven var jo en stor vandpyt, og det er ellers en ret stor have. Det er synd for køkkenhaven, for det er ikke til at få nogle af tingene op, da man bare synker ned i mudret, hvis man prøver at komme ud til grøntsagerne, så derfor får de lov til at ligge og rådne.

Jeg kan godt forstå hvis landmænd ikke er rigtig glade denne sommer, fordi de simpelthen ikke har fået alt deres korn og andet ind, inden at det blev for vådt, og de ikke rigtigt kan gøre noget ved det.

Jeg tror også det har været hårdt at være anlægsgartner og lignende denne sommer, på grund af de samme problemer, selvom der selvfølgelig er mange ting der skal gøres oppe i luften, med træer der skal have en beskæring og lignende.

Lige meget hvad, så tror jeg ikke jeg har hørt nogen sige, at de syntes det har været en fantastisk sommer. Det har simpelt hen været for meget et liv i vandet. Det eneste levende, som jeg tror nyder godt af det, det må vist være myggene, som stortrives i alt det vand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *