Vand i kælderen – fugt i kælderen

Er du en af de mange, der denne sommer har haft problemer med kælderen? Jeg synes efterhånden jeg kender rigtig mange der har problemer med vand / fugt i kælderen, og men kan jo på sin vis godt forstå det med alt den vand der er kommet.

Et eller andet sted, burde man jo have sikret sin kælder sidste år, så man ikke havde fået dette problem, men det er jo altid nemt at sige. Det eneste man nu kan gøre, det er at få fugtsikret sin bolig til de næste år (og ja så selvfølgelig lige få fjernet den fugt som der nu er trængt ind i kælderen.

Jeg har hørt godt om det firma der hedder Max Legene. Du kan ikke bruge dem til at fjerne den fugt der er nu, men de skaffer dig af med fremtidige fugtproblemer, ved at lave den fugtsikring der skal til. De bruger et kemisk produkt, der sørger for at fugten ikke trænger op i væggene, og dermed ikke kan trænge ind i selve kælderen. Et godt råd fra min side, er at få dem til at komme ud og kigge på kælderen, og se om han ikke kan få gjort has på fremtidigt vand i kælderen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *