Sove godt om natten i silkedyne

Jeg overvejer om det måske ikke snart er ved at være tid til at skifte min dyne ud. Den er ved at være lidt gammel i betrækket, som man siger. Jeg tror jeg skal have fat i en rigtig super lækker silkedyne. Den jeg har nu, er bare en helt normal standard dyne, men de par gange jeg har prøvet silkedyner, har det været rigtig lækkert, så tror jeg lige skal se om sådan en silkedyne ikke ville passe rigtig godt ovenpå min seng. Jeg tror det!

Hvis jeg ikke snart køber en ny dyne, så må jeg nok i hvert fald i det mindste til at få vasket dem jeg har. Det er jo noget med at sådan nogle skal vaskes jævnligt, og jeg må indrømme at jeg slet ikke kan huske hvornår de er blevet det, så det er nok ved at være lidt for lang tid siden.

Det går jo ikke at jeg ender med at få allergi, fordi jeg ikke kan finde ud af at holde et ordenligt hygiejne niveau. Men mon ikke jeg så holder mig til den nemme og behagelige løsning at købe mig en ny silkedyne ;P

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *