Væk fra sofaen

Du opnår ingen resultater henne fra sofaen. Dette er selvfølgelig en opsang til folk om at gå og stemme i dag. Men lige så meget generelt om ikke bare at ligge på sofaen dagen lang. Sæt nogle mål, og gå efter dem!

Ved at deltage aktivt i livet, så får du så meget mere ud af det. Hvis du har stemt i dag, så kan du tillade dig at beklage dig over når ting i samfundet ikke virker.

Hvis du ikke stemmer i dag, så er det det samme som at melde sig ud af samfundet, og i mine øjne mister du så også retten til f.eks. at brokke dig når tog eller bus ikke køre til tiden. Du kunne bare have været med til at stemme på nogle person som gerne vil gøre noget for at arbejde for bedre kollektiv trafik.

På samme måde gælder det for næsten alt. Hvis du ikke har gjort noget for selv at forbedre tingene, så kan du heller ikke tillade dig at brokke dig over at andre ikke har gjort noget. Du kan ikke tillade dig at brokke dig over at andre gør det samme som dig 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *