Den gyldne middelvej

En af de ting som jeg lever efter, og mener andre også burde er den gyldne middelvej. Det er sjældent at det ekstreme er den bedste løsning på lang sigt. Det vil sige, at indgå et kompromis med andre, giver f.eks. begge parter noget. Det kan godt være du på kort sigt får mindre ud af det, men på lang sigt har du måske fået en ven eller en god partner, som kan du kan lave flere kompromis med, og hvor i så kan få mere ud af det igen en anden gang, i stedet for det kun blev til et engangsforetagende.

Det handler i det hele taget om at se hele billedet i stedet for kun en enkelt brik. Kigger du kun på en brik, og måske lige dem omkring dig, så får du aldrig lagt hele puslespillet. Overblik og samarbejde er vejen frem her i verden.

Find den gyldne middelvej. Find den vej som gør alle glade, og som på sigt giver det bedste resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *