Rejse – det gode vejr giver mig lyst til at rejse

Det er nok lidt mærkeligt, men at det er bedre vejr i disse dage, husker mig på hvor dejligt det snart ville være at rejse lidt væk. Rejse hen hvor det altid er godt vejr. Det skal selvfølgelig ikke ske lige på de dage hvor det rent faktiske er godt vejr i her i DK, men når det bliver lidt dårligere igen.

Det er jeg dog til gengæld også ret sikker på det nok snart bliver. Man kender vel det danske vejr efterhånden. Så kunne det være dejligt, hvis man havde bestilt en rejse ned til sydens frugter, og kunne ligge på en noget varmere strand, og nyde at blive hel eller halvstegt, og når man så var færdig med at stege, kunne tage en lille dukkert i swimming poolen.

Der bliver dog ikke til meget rejse lige med det første, men derfor kan man jo godt sidde og drømme lidt om det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *