Det ser godt ud

Nu har jeg kun hørt omkring en del af regeringsgrundlaget, men det som jeg har hørt omkring det, synes jeg lyder rigtig positivt. Godt at vi f.eks. kommer til at slippe for din dumme skat der var på computere m.m. Den multimediaskat var da for dum, og jo udelukkende lavet for at få flere indtægter, uden at se på hvilke effekter den ellers havde, såsom at færre nu fik en god computer fra arbejdet, så man nu igen skulle sidde med sin olding derhjemme.

Lyder også godt, at vi måske får lidt mere fokus på miljøet og bedre offentlig transport. Det punkt har jo haltet en hel del de seneste år.

Så alt i alt lyder det godt. Nu må vi se hvordan det så bliver, når tingene bliver ført ud i praksis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *