2 måneder går hurtigt

Det er utrolig så hurtigt som tiden den går nogle gange. Kiggede lige i kalendere, og kom til at tænke på at vi faktisk ikke har meget mere end 2 måneder til jul. Det er jo helt vildt, jeg syntes lige det var forår og sommer, og har da slet ikke en følelse af at vi er så tæt på.

Så det er faktisk allerede nu vi skal til at tænke over julegaverne og sådan, hvis vi vil være bare en lille smule på forkant, og ikke stå de sidste par uger, og stresse over det sammen med alle de andre, som også er kommet til at skyde det til sidste øjeblik.

To måneder går hurtigt, så vi må hellere snart i gang med alle de der juleting og vinterting, så vi er klar. Generelt kan jeg godt lide at være klar. Forbedret på hvad der kommer. Man kan selvfølgelig ikke være forberedt på alt, men man kan være et godt stykke henadvejen. Og når vi nu ved at der kommer en jul hvert år lige omkring starten af vinteren, så hvorfor ikke forbedrede sig på det i god tid?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *