Hvornår skal jeg lave en garage

Jeg kunne godt tænke mig at vide hvornår jeg skal gå i gang med at få lavet mig en garage. Skal jeg gå i gang på næste torsdag, eller bliver det først ugen efter igen. Jeg snakker selvfølgelig om hvornår jeg skal lave en garage til min nye ferrari, som jeg skal have mig efter jeg har vundet 100 mill i lotto 😀

Vil gerne have mig en garage, men kræver selvfølgelig først at jeg har en ordenlig bil jeg kan stille derind. Derfor regner jeg nu med at vinde i lotto en af de kommende onsdage, så jeg får råd til, ikke bare en, men flere lækre biler jeg kan stille i den.

Læste i går at mange gerne vil give deres penge til velgørende formål, hvis de vinder i lotto. Personligt må jeg altså indrømme at jeg hvis jeg vinder vil bruge en stor del af pengene på at få bygget en garage til det nye hus jeg bygger, og så selvfølgelig på de biler der skal ind i den og stå.

… er det ikke derfor man spiller lotto?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *