Undgå rust

Rust er noget fanden har skabt. Eller måske ikke, men det er i hvert fald noget din bil ikke er glad for. Det er derfor rigtig vigtigt at få foretaget en rigtig god undervognsbehandling af sin bil, så man vidt muligt kan slippe for at rusten æder ens bil nedefra.

Får rusten lov til bare at komme til et enkelt sted, så kan de angribe derfra, og det er derfor vigtigt at alle dele af undervognen bliver behandlet grundigt, så man slipper for at ens bil ikke er noget værd 4-5 år tidligere end ellers.

Rust bliver dannet, når der kan komme ilt til jernet som f.eks. en bil er lavet af. Det som rustbeskyttelse gør, er at gå ind og lave skjold rundt om metallet, så ilten ikke kan komme til jernet, og dermed sørge for at rusten ikke kan angribe bilen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *