Den største lottogevinst

Det ser ud til vi kommer til at se en rigtig rigtig stor lottogevinst vinder i den kommende tid. Endnu en gang, var der ikke nogle der vandt i gårsdagens lottogevinst udtrækning, og det vil nu sige, at en måske heldig vinder alene kan gå med 117 mill næste onsdag.

Jeg satser stærkt på det bliver mig, selvfølgelig, men chancen er sandsynlighedsmæssigt ikke så stor. Grunden til ingen har vundet den store lottogevinst endnu, er nemlig at sandsynligheden for at vinde er 1 til cirka 100 mill, hvilket er så lille en chance, at jeg helst ikke vil tælle på mine muligheder.

Jeg har dog allerede købt et par rækker for jeg ved at der selvfølgelig er en sandsynlighed, og på et eller andet tidspunkt er der en der løber med den helt store lotto-gevinst. Sådan har det været indtil nu, og sådan vil det jo nok også være i fremtiden. Så er spørgsmålet bare hvor lang tid der går før den største lottogevinst bliver trukket ud til et heldigt asen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *