En uge efter – i aften vinder jeg!

Du kan lige så godt lade være med at spille Lotto til i aften, for det er allerede bestemt på forhånd. Hvis der er nogle der vinder den store præmie der er i onsdagslotto, jamen så er det mig.

Og du kan tro jeg glæder mig. Jeg har allerede så småt kigget på hvilke biler jeg skal have købt, og hvor jeg nu skal bor, og om jeg måske snart skulle få købt mig et sommerhus i lidt varmere himmelstrøg, så jeg kan slippe for den danske kolde vinter et par måneder hvert år. For mon ikke jeg også får råd til at holde ferie et par måneder i januar februar hvert år, efter at have vundet 117 millioner danske kroner.

Tænk på at invester dem. Måske egentlig ikke specielt godt, og så måske få cirka 5% i udbytte per år. Lad os sige jeg kommer til at bruge de første 17 millioner på huse og biler, men så vil jeg alligevel i fremtiden have et udbytte på hele 5 millioner om året. Man skulle da næsten være et skarn, hvis man ikke kan leve af 5 millioner kroner om året. Det som svare til cirka 450.000 kroner om måneden. Sikke noget fester jeg kommer til at kunne holde!

Det bliver livet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *