Snart tid til eksamerne

Jeg kom lige til at tænke dengang, hvor jeg skulle tage eksamener i januar. Det betød at den stod på masser af læsning og svedning henover diverse noter jeg havde taget i løbet af efteråret. Måske ikke direkte en tid med eksamensangst, men en tid hvor man alligevel var lidt nervøs for hvilke resultater man skulle ende med at få til eksamenen.

Jeg så den anden dag en annonce med en der tilbød at hjælpe en med at komme af med eksamensangsten. Jeg gad godt at vide om sådan en gang eksamensangst hypnose ville have gjort nogen effekt på mig. Nu har jeg da heldigvis endt med et hæderligt resultat i de fleste af de eksamener jeg har været til, men tænk nu hvis jeg kunne have fået noget nær topkarakter, hvis jeg havde kunnet gå roligere ind til det grønne bord. Roligt og selvsikkert kunne have fremlagt mine forskellige synspunkter og min viden om området, og have, ja på godt dansk revet dem rundt.

Man kan selvfølgelig altid sige hvis og hvis – må bare sige, at det gjorde jeg ikke, og hvis jeg havde gjort det, så havde der selvfølgelig ikke været noget at sammenligne med den anden vej.

Jeg er dog af den opfattelse, at jeg tror på at det for nogle kan være en rigtig god ide at prøve hypnose af op til en eksamen, for jeg ved at man godt kan være lidt for nervøs i en situation, hvor man jo helst skal bevare roen og overblikket over situationen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *