Hjælp jeg har fugt i min kælder

Jeg kender en der har problemer med fugt i sin kælder, eller nærmere betegnet, så kendte jeg en der havde fugtproblemer. Det han egentlig havde problemer med, var som sådan ikke fugten, men nærmer at han havde fået skimmelsvamp, og de trives jo kæmpe godt i et miljø der er godt fugtigt.

Men nu har han endelig fået gjort noget ved det. Han har fået noget kemisk materiale sprøjtet ind i sin mur, kaldet Vandex, som stopper fugten i at trænge yderligere op i muren. Dette gør at han let har kunnet gøre kål på skimmelsvampen bagefter.

Det gælder om først og fremmest at få ryddet rodden til problemet af vejen, og derefter kan man forholdsvis let komme af med skimmelsvamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *