Allergi overfor gluten

Hvor må det være trist at have allergi. Der er en del stykker i min familie som er allergiske overfor forskellige former for mad og dyr. Tror faktisk selv jeg har lidt allergi overfor katte, desværre da jeg er helt vild med dette søde dyr. Men hvad jeg ved er at et par stykker i familien har allergi overfor gluten. Det vil sige mel. Og det virker rigtig nedern i mange sammenhænge. Altid at skulle have sit eget noget mere kedeligt brød med sig, hvor end man tager hen, og ja bare det at man ikke kan spise lige præcis hvad man har lyst til.

Der er flere og flere der får allergi overfor blandt andet gluten, og en faktor er helt sikkert den forurening vi lever i. Det er jo ikke fordi der kommer mindre forurening fra dag til dag, snare tværtimod. Allergi er træls, og alene af den grund, vil jeg da gerne starte dagen med at opfordre til at man prøver at forurene bare en lille smule mindre hver dag. Du hjælper både dig selv og dine omgivelser! For ja, selvom du ikke er ramt af allergi lige nu, så er det jo ikke sikkert det forbliver sådan, og endnu mindre at dine børn kommer til at lide af en eller anden form for allergi, som f.eks. overfor gluten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *