Forår i luften, så snart frem med havetraktor og andet lir

Det var ikke længe før vi kan skaffe alt havegrejet frem. Jeg kan nemlig lugte forår i luften, og mon ikke du har det på helt samme måde. Derfor sidder jeg lige nu og glæder mig helt vildt til at jeg kan finde min havetraktor frem, og få noget muld under neglene.

Indrømmet er jeg lidt pivet, for ved at mange af jer måske allerede er godt i gang, men selv går jeg ikke i gang med havearbejdet før jeg kan gå ud uden min kæmpe enorme vinterjakke. Men det kan jeg vist også snart, og så skal den også have fuld gas, kan jeg godt fortælle dig!

I mine øjne går vi ind i den glade periode af året. Den hvor der er smil på folks læber, og hvis der er lidt for meget trængsel indenfor, så kan man bare gå udenfor og sætte sig på havetraktoren og køre rundt og slå lidt græs, eller man kan pille lidt ukrudt op af jorden.

Ja jeg glæde mig til at jeg kan sætte mig på min havetraktor fra Texas, som jeg har tilbragt så mange glade stunder med:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *