Naboerne spiller høj musik efter kl 23

Jeg er ret træt af mine naboer i dag. De skulle selvfølgelig spille høj musik indtil klokken bæ om aftenen, og så højt at jeg havde svært ved at falde i søvn. Så i dag er jeg godt nok nåvet træt i det må jeg indrømme! Jeg håber ikke det er noget de kan finde på at gøre alt for tit i hverdagene, for det holder jeg da ikke ud.

Var lidt svært at høre præcis hvilken lejlighed det kom fra, men tror det må være fra den anden opgang, hvor der vist nok er flyttet nogle nye unge mennesker ind, som så åbenbart ikke skal helt lige så tidligt op som os andre.

Måske man skulle smutte i sommerhuset et par dage, for lige at blive frisk… så kan jeg også lige komme i gang med haven, nu vejret er blevet så lækkert. Har vist noget fliselægning der også snart skal klares.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *