Skal pengene gå til en ny Playstation eller en mobiltelefon?

Der er selvfølgelig aldrig råd til det hele. Jeg vil gerne have noget nyt gear, så lige for tiden, må jeg indrømme at jeg meget tænker i banerne, om jeg skal købe mig en ny mobiltelefon, eller om jeg skal have fat i en af de der håndholdte playstations – PS Vita, som skulle være ret seje. Grunden til at købe en ny mobiltelefon ville jo på mange måder være for at få bedre grafik, og for at kunne surfe lidt rundt på internettet når jeg f.eks. sidder i bussen eller i toget på vej hjem til de gamle, men det kan jeg jo også med en PS Vita, og den kan jo endnu mere hvad angår spil, netop fordi den er blevet lavet med det henblik, ikke lige som en mobil, som jeg selvfølgelig er blevet lavet for at man skal snakke i den.

Problemet er så at man jo næsten ikke rigtigt gider at bære rundt på to stykker elektronik hver evig eneste gang man skal nogle steder. Det kunne også ende med at vær for irriterende! Så når man endelig har brug for sin Vita, så har man den vel sikkert ikke en gang med sig.

Prismæssigt så ligner det jo meget hinanden, om jeg skal have opgraderet mobilos, eller jeg vælger en maskine mere, så det er slet ikke noget let valg jeg står i, synes jeg. SKal jeg købe en ps vita eller en mobil?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *