Voks i håret og så afsted

Jeg har besluttet at der skal lidt mere stil over tingene nu! Jeg har købt mig noget American Crew voks, og et par nye lækre parfumer, nogle nye friske skjorter og så så skal den ellers have gas!

Der må være en eller andet grund til at jeg ikke lige har kunnet finde job, så nu giver jeg den lidt ekstra hvad angår udseendet, da meget jo lige meget om man bryder sig om det eller ej handler om første indtryk og dermed også det udseende vi render rundt med. Der spiller det jo en rolle hvilket voks vi putter i håret. Er det bare en billig en, og bruger vi tiden på at sætte håret ordenligt.

Må indrømme at jeg nok ikke har gjort nok ud af mig selv, men tænkt at det var lige meget, eller nærmere har jeg måske ikke rigtigt tænkt over det. Det har jeg tænkt mig at ændre fra i dag af. Når jeg nu har et jobinterview her på onsdag, så har jeg tænkt mig at se super klasse ud! Give den hele armen og ikke kun billierer med min viden, men også sætte en god reminder hos dem ved et udseende der er lidt friskere og mere business agtigt end hvem de nu ellers hiver ind til en samtale.

Voks i håret og så afsted!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *