Jeg nyser en gang hver dag

Lige omkring dette tidspunkt, hver evig eneste dag, kommer der lige et lille nys. Ikke 2 eller 3 eller 4, men lige et enkelt nys hver evig eneste dag inde på kontoret. Jeg synes det er ganske spøjst at jeg lige nyser en gang hver dag. Jeg kan ikke lige gennemskue hvorfor, men der må jo være noget her på konteret som irritere min næse. Det jeg synes gør det lidt mærkeligt er at jeg så ikke nyser på andre tidspunkter, og at det ikke er mere end den ene gang jeg nyser.

Er der nogle der har det på samme måde, og eventuelt ved hvad den mest sandsynlige grund til det kunne være?

Hvis det er noget man kunne ændre, så ville det jo sikkert ikke gøre noget. Selvom det ene nys selvfølgelig ikke gør så meget til og fra i hverdagen ellers, så kunne det jo godt være at grunden lå i noget helt andet, som rent faktisk ville være godt at få ændret lidt på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *