Hvor ville du seriøst holde din firmafest henne?

Der er faktisk rigtig mange muligheder når firmafesten skal vælges. Man behøver ikke at vælge traditionelt, men kan jo snildt også vælge noget lidt eksotisk inden selve middagen med mere. Mange kan godt lide at opleve noget andet det som man plejer at opleve, og det er derfor vigtigt for en virksomhed, at man giver sine medarbejder noget af dette krydderi fra tid til anden.

Dette kan selvfølgelig også være en stor klassisk firmafest et sted med flot natur, og lækre lokaler. Igen noget andet end det at sidde hjemme og spise hver aften, som langt de fleste jo gør.

Lige præcis fordi der faktisk er så mange forksllige muligheder, så er det selvfølgelig også svært at vælge noget som alle synes om, men når alt kommer til stykket, så er det vigtigste nok at man laver noget. At man får rystet sine medarbejder sammen, og giver dem noget at snakke om andet end arbejde og arbejde. Nogle fælles oplevelser, som kan give noget farve til snakken hen over frokostbordet de kommende uger, og som kan give lidt ekstra energi i en periode.

Det skal man skam slet ikke kimse af. Vælge f.eks. en firmafest i smukke omgivelser. Det ville jeg nok gøre, hvis jeg var dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *