Jeg skal klippes i morgen

Jeg ser frem til at komme ned til min frisør i morgen. Mit garn er nemlig ved at være ret langt i det, og synes snart jeg bruger en halv bøtte hårvoks hver morgen når jeg skal have sat mit hår. Det bliver hurtigt lidt dyrt, også selvom jeg har fundet et billigt sted på nettet at købe American Crew hårvoks, som er det mærke jet bruger, så kan man hurtigt komme til at bruge en formue på den måde. Jeg har ikke regnet på det, men selvom det selvfølgelig koster lidt at komme ned og blive klippet, så tror jeg faktisk næsten det bliver billigere, fordi jeg så ikke behøver helt lige så meget hårvoks når jeg skal have sat håret.

Jeg har selvfølgelig ikke lavet noget større forskningsprojekt for at finde ud af om ovenstående er sandt, men lige meget hvad, så gælder jeg mig nu helt vildt til at få kortet lidt af på den store fuglerede der er ovenpå mit hovede.

Nu kan man jo snart heller ikke tillade sig at smide en hue på hovedet i weekenderne mere, når man bare lige skal ned til bageren eller andet, og så er det jo godt hvis håret næsten sidder af sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *