Dejligt at være korthåret igen

Så blev jeg sgu korthåret igen, og hvor er det bare nice! Nu skal jeg til at bruge voks i mit hår igen, og så skal jeg selvfølgelig smide huen, så andre kan se at mit hår det sidder for nice!

At jeg er blevet korthåret igen, er også et godt tegn på at det nu endelig er blevet forår igen. Det er næsten altid en tilbagevendende begivenhed at jeg smider lidt af håret på denne tid af året. Lige omkring det tidspunkt, hvor jeg tænker at nu dur det ikke med en hue på hovedet mere. Lige på det tidspunkt hvor jeg gerne vil til at bruge noget voks igen, for det bruger jeg helst ikke så meget af om vinteren, når jeg også bruger hue, for den bliver godt nok klam af alt det voks og snavs der til sidst sidder inde i sådan en!

Men som sagt – tillykke til os alle sammen for at det nu endelig er blevet forår, og du kan få lov til at se mit flotte fine hoved i en fin nyklippet udgave 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *