Mountainbike

Sad lige og tænkte på min første rigtige cykel. Det var en mountainbike, og den var blå. Måske ikke den smarteste cykel, i forhold til hvor langt jeg cyklede på den til og fra skole, da det jo ikke var i skoven jeg cyklede, men på asfalt.

Jeg overvejer dog at en mountainbike elcykel måske slet ikke ville være så dårlig en ide. Den kan hjælpe en lidt i gang, nå det nu går lidt opad bakke og sådan.

Og kan kan man godt klare en god tur ud i skoven eller andet med familien en gang i mellem.

Jeg synes også jeg har lagt mærke til at de der elcykler bliver mere og mere populære, men har selvfølgelig ikke nogle tal på det, så det er bare en fornemmelse. Har dog ikke set så mange mountainbike elcykler, men ved at de er derude 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *