Den tidligere tennisstjerne

Jeg så genudsendelsen med den tidligere danske tennisstjerne Frederik Fetterlein i programmet Luksusfælden her den anden dag, og selvom han absolut ingen sans har omkring penge, og hvordan man bruger dem, eller rettere hvordan man ikke bruger dem, så bed jeg mig dog fast i en anden ting. Det er den glade og ret positive tilgang som han har til alting i programmet. Hvis han lære lidt af hvordan resten af verden (eller i hvert fald de 80% som ikke er skyld i at vi har været igennem finanskrise osv), så kan man af vi andre måske lære lidt af denne positive og glade tilgang til livet.

Hvis man ikke er til at slå ud, hvad angår humør, og finder de positive ting i livet, så er man helt sikkert også svære at slå helt ud, og så er jeg sikker på man også kommer op til overfladen igen.

Efter at have set programmet, så er der selvfølgelig nogle ting der absolut ikke taler for at den kære Frederik ikke kommer til overfladen igen, fordi han absolut ikke havde nogen føling med penge, men den måde han håndterede krisen ellers, siger mig, at han sikkert alligevel finder en vej udenom problemerne.

Moralen må være, at vi skal se på de lyse sider af sagen. Der er altid nogen! Lær af dine fejl, men kom videre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *