At cykle er at leve

Jeg må indrømme at jeg ikke har taget min elcykel på arbejdet i dag. Det er ellers det perfekte cykelvejr, og jeg er derfor også lidt irriteret på mig selv. Specielt nu hvor jeg har fået mig en rigtig lækker elcykel, så burde jeg jo helt sikkert også bruge den noget mere.Jeg ved ikke om jeg kommer til at tage den i morgen ellers, men fra på onsdag, så må det virkelig være tid til at cykle på arbejde, og så alle dage frem. Lige indtil efterårets komme i hvertfald.

Med elcykler er der jo ikke rigtig nogen gode undskyldninger for ikke at at svinge sig op på cyklen. Er der lidt modvind, så får jeg den perfekt hjælp. Og den lille bakke som jeg har på vej herud, så den kommer jeg let henover nu, hvor jeg får hjælp af den lille hjælpemotor når jeg ikke køre så stærkt, som man jo ofte ikke gør når det går opad bakke.

Jeg har hørt der er helt vildt mange der har elcykler i Holland, så mon ikke der også kommer mange flere af den slags her i landet snart, så jeg ikke føler mig helt vild speciel mere.

Hvis du har nogen erfaring med elcykler, så skriv da gerne en kommentar til dem der nu ellers kommer forbi. Vil gerne have flere ud i den friske luft og cykle, i stedet for at sidde i en svedig bil, eller bruge toget, som man aldrig kan stole helt på kommer til tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *