Den bedste mad i verden

Den bedste mad i hele verden, og så er det ikke andet end lige her rundt om hjørnet. Så tæt på, og så alligevel så umuligt at komme til at spise der. Det kan godt være man bruge gøre noget mere ud af at prøve. Det skulle vist være noget af en oplevelse, og lige meget hvad, så er det vist efterhånden ved at være noget af en ting at kunne skrive på sit cv, at man har været inde på en restaurant der er blevet kåret som verdens bedste hele tre gange!

Synes alligevel det er lidt vildt, at en dansk restaurant har vundet sådan en fin pris for tredje gang i træk. Og for at gøre det endnu bedre, så er der for første gang hele to danske af slagsen på listen, som skulle udgøre de 50 bedste i verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *