Hvorfor lige grønland

Hvorfor er det egentlig lige Grønland du så gern vil besøge? Det er et godt spørgsmål, og jeg ved det egentlig ikke rigtigt. Det er måske fascinationen af at et helt land er så meget dækket af hvidt. Dækket af masser af sne, og det er lige meget om du starter i Narsaq eller en af de andre forholdsvis små byer som der er på Grønland.

Jeg drømmer selvfølgelig også om at komme ud at rejse til andre steder i verden, såsom Thailand og Sydamerika, men jeg har bare en ide om at det er svært at få en oplevelse som den man kan få på Grønland nogle andre steder. Jeg kan tage fejl, og hvis jeg gør, så smid gerne en kommentar med hvor jeg ellers burde tage hen, for at få en oplevelse der kunne minde lidt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *