Kom nu politikere og medier

Jeg troede lidt det ville blive bedre efter valget, men nu er der snart gået et års tid, og jeg synes godt nok ikke medier  har oppet sig ret meget i forhold til hvor ringe og firkantet de fremstiller de forskellige politiske historier. Jeg stødte lige på denne lille debat på dr.dk lige omkring valget, hvor det åbenbart viser sig at dr godt ved at de ikke er gode nok. Men som mark thorsen også har kommenteret, så er det jo ikke fordi de har forbedret sig synderligt sidenda. Kigger man på de andre kommentarer, så er rigtig mange enige med mig i at det er alt alt for poppet det som dr levere.

Håber de strammer sig an inden næste gang der er valg, og meget gerne meget snart!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *