Det handler om tryghed

Hvad er det egentlig der får os til at købe en forsikring. Det gælder selvfølgelig om at vi ikke har lyst til at risikere at kunne ud i en situation hvor vi ikke kan bunde. I Danmark er det lovpligtigt at have ansvarsforsikring på sin bil, fordi man ikke skal kunne bringe andre i den situation, men om du har kaskoforsikring eller ej, er op til dig selv. Langt de fleste vælger da også at have begge forsikringer, da det er meget usikkert ellers. Vi er mange der har brug for vores bil, når vi skal frem og tilbage fra arbejde, og i den henseende, kan vi ikke tåle pludselig ikke at have nogen bil.

Dette gælder også bilforsikringer til unge under 25 år, hvor det ofte koster lidt mere, fordi risikoen for uheld også er større grundet den lave erfaring. Men har man et job, som er svært at komme til uden bil, så er det også svært at komme uden om bilforsikringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *