Sommerens forkølelse

Nej det er ikke forkølelse, men den årlige allergi, som driller mig for tiden. Eller det vil faktisk sige, at det endelig er ved at blive bedre, for græspollen og mange af de andre store grupper af pollen, som driller mig rigtig meget i løbet af foråret og sommeren, er heldigvis ved at være overstået. Det vil sige, at årets sommer forkølelse heldigvis også er ved at være ude.

Jeg ved egentlig godt at jeg ikke bør kalde det forkølelse, for det er det selvfølgelig langt fra. Det er nærmere det modsatte på mange måder. Nutiden moderne mennesker, og det må jo åbenbart være mig inklusiv, har et immunsystem som ikke ved hvad det skal foretage sig, det kombineret med alt den forurening der er i luften, og som vi bliver påvirket af, gør at vi reagere på efterhånden de mest mærkelige ting. Så et lille støvfnug fra græsset kan altså gøre at vi går helt grassat og må tage alt mulig medicin selvom der som sådan ikke er tale om noget der ellers burde være farligt.

Det er dog en god ide stadig at få købt medicinen, for hvis man ikke behandler dette, så kan det godt gå hen og give astma, hvilket jo bestemt ikke vil gøre tingene bedre.

 

Lige nu glæder jeg mig dog over at denne sommeres plager og “forkølelse” er ved at være overstået, så weekendens sommer og sol kan nydes på højeste niveau!

 

Jeg overvejer stærkt om det måske bør være på stranden, da pollen samtidig har det med at være mindre derud, grundet at der ikke vokser meget græs på vandet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *