På en helt anden måde end sidste år

Jeg kan allerede mærke, at denne december måned langt fra bliver lige som de sidste mange år, som ellers har lignet hinanden så meget. Jeg tror den største årsag til denne forandring, er at jeg ikke har noget fjernsyn. Det gør ganske simpelt, at jeg ikke har mulighed for at se tv om aftenen, og dermed ikke så let kan komme til at se de daglige julekalendre. Julekalender i tv hver aften, har på en eller anden måde bare være det som har gjort det ekstra julet for mig de fleste år. Så sidder man der med et stykke marcipan, og måske en lille juleøl, og hygger med familien omkring dette hver eneste aften. Det er et stykke tilbagevendende hygge.

Nu må vi se om jeg kan finde på noget andet julehygge om aftenen i stedet for, for et eller andet skal jeg selvfølgelig have gjort for virkelig at komme i stemning op til denne jul også.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *