Få en bedre bank og et billigere banklån

Vi danskere spilder så mange penge hver eneste dag, fordi vi er så dårlige til at skifte bank. Når du skal have et nyt lån i banken, så er det en virkelig god ide at overveje om det ikke er tid til at tjekke om nogle af de andre banker ikke er billigere. Med billigere banklån kan du hurtigt spare virkelig mange tusinde kroner hvert eneste år. Det er selvfølgelig penge som kunne bruges på mange andre sjove ting. Derfor vil jeg næsten foreslå at du kommer i gang med det samme.

Du kan eventuelt læse mere her: http://xn--lne-ula.cc/banklan/

Når vi køber bolig eller nyt hus, så er det så mange penge der er tale om, at langt de fleste tager et lån til at finansiere i hvert fald en stor del af købet. Hvis det er muligt bare at få lånet 1% billigere, så kan du hurtigt spare tusind kroner hvert eneste år. Da du har flere sandsynligvis, så kan du så gange det op nogle gange. Ofte er der også tale om forskellige gebyrer som er billigere eller dyre i den ene bank frem for den anden. Her kan du måske også lige hurtigt spare 3-5.000 kroner. Banken vil selvfølgelig sige at det ikke gør nogen forskel, da du betaler det tilbage over flere år. Men selvfølgelig gør det en forskel! For det første er det noget du skal betale renter af, men derudover er det jo rent faktisk penge du nu pludselig ikke har mere. Der er det igen muligt at have købt f.eks. et nyt tv eller en ny cykel.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *