Er dit sommerhus ordentligt forsikret?

Der kan være mange penge at miste, hvis dit sommerhus brænder, du får en tyv på besøg eller hvis uvejret hærger. Derfor kan det være en særdeles god ide at have en sommerhusforsikring, selvom det ikke er noget lovkrav på samme måde som det er til et hus ellers.

En sommerhusforsikring er normalt en blanding af husforsikring og indboforsikring som er tilpasset til den mængde af værdier som der er i et sommerhus. Der er dog stor forskel på sommerhusforsikring fra det ene forsikringsselskab til det andet, og i særdeleshed på det vigtigste, nemlig prisen som du skal betale.

Undersøg pris på sommerhusforsikring lige her for at få en bedre og billigere sommerhusforsikring. Husk på at det er en udgift som kommer igen og igen, så det er altså ikke bare et engangsbeløb du spare men en vedvarende besparelse. Derfor kan det hurtigt løbe op i nogle gange markante beløb. Penge som du sikkert kan bruge på meget sjovere ting, ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *